VM INŽENJERING

Od 1995.godine aktivno i uspješno se bavimo izgradnjom stabeno-poslovnih i rezidencijalnih objekata i prodajom stanova različitih struktura. Sve naše zgrade sa stanovima su urađene u visokoklasnoj izvedbi sa vrhunskom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Na lokalno tržište donosimo najsavremenije globalne trendove i iskustvo više hiljada zadovoljnih klijenata.

Novi Bar je naš najnoviji projekat koji sa zadovoljstvom možemo da predstavimo našim potencijalnim kupcima.

Osnovni cilj investitora je da budete zadovoljni kvalitetom naših objekata u svakom pogledu, te da kupovinom našeg stambenog prostora živite u okruženju na način kako ste to željeli.

Pristup koji je postao ključ našeg uspjeha podrazumijeva primjenu strogih profesionalnih i etičkih standarda, investiranje u kompetentan inženjerski i građevinski kadar i praćenje novih trendova u oblasti tehnologije, mehanizacije i materijala. Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbjediti da kroz saradnju sa nama trajno riješe svoje stambene potrebe. Nastojimo da idemo u korak sa novim trendovima, dok istovremeno ostajemo vjerni svojim osnovnim kvalitetima.

Kontakt

Adresa:

Šušanj (kod kružnog toka),

85 000 Bar, Crna Gora

Telefon:

+382 67 206 603

+382 68 141 920

Instagram